Foto: Vicent Gandia

Benvinguda al nou vicari D. Francisco José Vañó Asensio

Dissabte passat, 9 de setembre, la nostra parròquia es va omplir per a acollir al nou vicari D. Francisco José Vañó Asensio, en una eucaristia presidida per ell mateix, i acompanyat per 6 retors de les diferents parròquies on D. Francisco ha prestat servei, també antics companys i familiars, així com el nostre rector, D. Jose Juan.

Amics, familiars i feligresos de les parròquies on ha participat D. Francisco, així com els parroquians de Santa Rosa vam donar la càlida benvinguda en una eucaristia rica en gestos i paraules, com les oferides pel nou vicari, el bonic moment de l’ofrena del pa i el vi per part dels seus pares, la monició d’entrada que van preparar membres de la nostra parròquia, així com les pregàries. I com sempre, amb l’acompanyament per part del cor parroquial.

En finalitzar l’eucaristia, va tindre lloc un piscolabis en els locals parroquials, on els assistents van tindre l’oportunitat de conéixer al nou vicari.

Donava gust veure nostra parróquia tan plena, en una celebració que feia anys que no podíem portar a terme per diferents restriccions.

Tots junts ens unim en oració pel nostre nou vicari, pel do de la seua vocació i pels fruits del seu servei pastoral en la nostra Parròquia.

Benvingut Xesco!